Schantis sida

Schanti

Schanti heter jag till vardags. Vid finare tillställningar (utställningar) heter jag Zattsco Highlight. Jag är född 2008 hos Anki Moberg på kennel Zattsco. Min mamma heter Zattsco Cajsa och min pappa heter Mc'Marra's first class fiddler. Jag har röntgat höfter och armbågar och är ögonlyst och gprh testad, allt är ok.På utställning är vi ibland och domarna tycker jag är snygg och trevlig.  Bland det roligaste jag vet är agility. Så många hundkompisar och vi får alltid springa lösa på promenad och busa. Sen så får man så oerhört mycket godis. Alla på kursen vet att jag är godis tokig och snor vad jag kommer åt. Inget hinder att det ligger i en stängd väska, det fixar jag lätt som en plätt.  Jag blir väldigt glad när Greta hälsar på (bästis också Shappendoes).Jag tycker det är så kul att träffa nya bekantskaper både andra hundar och människor. Jag är så himla snäll säger min matte.  Annars chillar jag gärna i min fåtölj.När den nya soffan anlände fick min fåtölj snällt vara kvar. Även om matte säger att den inte alls passar in. Förmåner som hund måste man ha!

Min matte tycker att jag är väldigt klok och förstår mycket av vad hon säger.Hon har oxo förstått att när vi sitter i skogen lägger jag mej gärna lite högre än de andra så jag kan vakta hela min flock.Jag vaktar min matte hela nätterna helst vid hennes fötter.   Ja det är väl ungefär så här jag är.

3 jätte fina valpkullar har jag fått. Men nu är mitt liv i valplådan förbi. 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 20:58

Då får vi hoppas att det blir en tik till oss i "julklapp"

...
17.10 | 12:09

Det var härligt att träffa er! Den hund som får bo hos er får ett lyckligt hem 🙂

...
16.10 | 18:40

Hej,
Tack för att du tog emot mig och min man igår. Trevliga hundar du visade upp. Nu väntar jag bara på att det ska bli valpar framöver.

MVH
Carina o Lennart

...
04.03 | 16:55

Hej!
Vilka glada och go'a hundar du har!! Det gav mersmak

...
Du gillar den här sidan