Valpar

Valpar Z-kullen

Jag valde Bondekonens Robin does hund som pappa till första kullen. Denne hane bor i Oslo, men ägarna lät mej  låna med honom hem. Det var en förmån att lära känna valparnas pappa.Det är en  hund med fantastisk mentalitet,som kände sej hemma direkt och blev kompis med alla stora som små.Så rätt detta val kändes!

Resultatet blev sju ljuvliga valpar ,som föddes  20100901.4 tikar och 3 hanar .Alldeles bedårande.Vi tillbringade nästan all tid vid valp lådan även Ville. Otroligt många var intresserade av att komma och titta ,så många trevliga och likasinnade vi fick träffa. Fem fantastiska valpköpare och en fodervärd och lilla Zelda fick bo kvar..

När valparna var ett år hade vi valpträff,en kul dag där vi beundrade dessa valpar som nu blivit ganska vuxna hundar.Agility provade vi på denna dag,där till och med hussarna klarade att ta tunnlarna.Avlutningen blev en grillkväll med många härliga skratt .

Alla 7 är har blivit snygga att titta på och framförall trevliga och positiva.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 20:58

Då får vi hoppas att det blir en tik till oss i "julklapp"

...
17.10 | 12:09

Det var härligt att träffa er! Den hund som får bo hos er får ett lyckligt hem 🙂

...
16.10 | 18:40

Hej,
Tack för att du tog emot mig och min man igår. Trevliga hundar du visade upp. Nu väntar jag bara på att det ska bli valpar framöver.

MVH
Carina o Lennart

...
04.03 | 16:55

Hej!
Vilka glada och go'a hundar du har!! Det gav mersmak

...
Du gillar den här sidan