Zelda

Zelda

Happiest Tails Zelda heter jag.Numera bor jag hos Bengt och Gun i Halmstad.dom skämmer bort mej alldeles otroligt och det är jag som bestämmer när godiset ska fram, hoppar jag upp på en sten så blir det en bit. Ja jag älskar min nya matte o husse!När jag föddes var jag minst så matte fixade lite stöd matning tills jag orkade fightas om platsen vid maten.Men jag har tagit igen och är idag störst av flickorna.

Ville är min absolut bästis,vi jagar gärna varandra han gillar inte när jag drar runt honom i svansen ,men han ger tjuvnyp i bak benen.Han fuskar när vi leker inomhus för då springer han gärna runt bordet och under stolarna,där han vet att jag inte kommer fram.

Är med mamma på agility i bland,jätte kul men kanske inte min grej!Spår kurs har vi gått och det är min grej!!Med stor koncentration och målmedvedet går jag i spåret när jag känner den goa doften och när belöningen ligger där, en rådjurs klöve,då är lyckan stor.Denna bär jag hem med svikt o spänst i steget,känner mej väl lite mallig,för jag vet att jag är bra på detta.

Matte tycker att jag är en NÄRA- hund,för jag ligger alltid lutad mot någon eller helst på,möter vi någon på promenad som matte står och pratar med ,så tycker jag det är självklart att sitta på dennes fötter,så han står still tills matte talat färdigt.Jaa jag tycker nog om alla.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Gun o Bengt Hed | Svar 06.05.2013 13.38

Hej Annelie.
Det var trevligt att träffas. Fick din adress på mailen av Johanna, det var trevligt att läsa om Zelda. Hon är sååååå gullig. Vi hörs av framöver.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 20:58

Då får vi hoppas att det blir en tik till oss i "julklapp"

...
17.10 | 12:09

Det var härligt att träffa er! Den hund som får bo hos er får ett lyckligt hem 🙂

...
16.10 | 18:40

Hej,
Tack för att du tog emot mig och min man igår. Trevliga hundar du visade upp. Nu väntar jag bara på att det ska bli valpar framöver.

MVH
Carina o Lennart

...
04.03 | 16:55

Hej!
Vilka glada och go'a hundar du har!! Det gav mersmak

...
Du gillar den här sidan