Villes sida

Ville

En egen sida tyckte jag att de skulle kosta på mej också, fast en del rynkar på näsan åt mej.Kallar mej bastard.Va nu det är?Släkt med basset kanske.I själva verket är jag nästan kunglig, pekineser mamma o chihuahua pappa.ALLA tycker jag ser ut som en tibbe!Jag är verkligen läcker!!!Men dom gjorde mej till en det,så det blir tyvärr inga prinsar efter mej.

Matte var ganska tuff första gången hon såg mej ,skulle minsann inte ha en blandras och absolut inte en hane.Gubevars!!!Nästa gång hon och två av mansvalparna kom, pussade jag dom hela tiden och kråmade mej jätte mycket,då fick jag följa med dem hem.Första veckorna blev jag buren, de var så rädda att Schanti skulle lägga tassen på mej,jag var ju så liten så jag kunde ju dö av det, och den gången jag fick en banan i huvudet då trodde alla det var klippt.

Jag är ganska tuff,hänger med flera timmar i skogen trots att alla har längre ben än mej.Agility kan jag också men tycker inte det är det absolut roligast i livet.Spår klarar jag galant.

Men sätta av efter rådjur,eller jaga i väg grannens 6 hedenhös kor ,det är kryddan i livet.

Matte säger att jag är egen,väljer ut vilka jag gillar,och då älskar jag vekligen dom,alla andra kan jag vara lite sur på.

Betty älskar jag mest av alla,hon är så snygg med sin gula päls och den mörka platta näsan,och hon snarkar på ett så  pikant vis .

Ja det var väl mina hemligheter 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 20:58

Då får vi hoppas att det blir en tik till oss i "julklapp"

...
17.10 | 12:09

Det var härligt att träffa er! Den hund som får bo hos er får ett lyckligt hem 🙂

...
16.10 | 18:40

Hej,
Tack för att du tog emot mig och min man igår. Trevliga hundar du visade upp. Nu väntar jag bara på att det ska bli valpar framöver.

MVH
Carina o Lennart

...
04.03 | 16:55

Hej!
Vilka glada och go'a hundar du har!! Det gav mersmak

...
Du gillar den här sidan