Valp planer 2012

Valp drömmar

Drömmen om en ny valp kull blir mer påtaglig för varje dag.Ja vad vi längtar ,jag ,Schanti och även Ville som trodde han var far till alla barna och lek farbror förra gången det begav sej.De 7 svart vita  valparna som blev till den gången var underbara och så mysiga. Men de sista veckorna de bodde hemma prövade de vårt tålamod genom att vara precis överallt, bita på allt och alla ,låta högt och fodrande på uppmärksammhet ,uträttade sina behov överallt,käkade upp barnens nya fotbolls skor,svägerskans nya telefon ja listan kan bli oändlig.Men så roliga de var och så goa och när de kröp upp och somnade i knät så smalt det mest frusna hjärtat.Ja nu är det snart 2 år sedan.Schanti var en fantastisk mamma,höll ungarna fullständigt rena och snygga Såg till att alla var mätta och gick upp i vikt som de skulle. Vissa dagar var det många besökare som ville titta och klämma på de små,ja hon tillät till och med barnen att sitta i valp lådan.  

Nu har vi tittat ut en ny blivande pappa som känns helt rätt för Schanti. Han blev faktiskt champion precis nyss.Han har genomgått alla de undersökningar man bör göra och är frisk förklarad.Röntgen tid är beställd,så nu håller vi tummarna att det är OK,för det är ju precis honom vi vill ha!!!

Vem det är håller vi hemligt tills vi vet att allt går i lås.Hoppas att vi retat er nyfikenhet nu.

Vill ni se hennes stamtavla går ni in på rasdata schapendoes,där kan ni också se deras meriter,röntgen svar,dna test mm,kan även se deras valpar där.Sök på Zattsco Highlight.

Skulle ni känna för att köpa vaip eller bara prata om hundarna ,tveka inte att ringa.

        Hjärta           Hjärta   LOVE             Hjärta       Hjärta   LOVE   Hjärta   Hjärta 

                                                   Ja nu avslöjar jag vem blivande pappan är eftersom han nu är friröntgad.   Excerno Yuma Does denna stiliga kille som är tre år ,har jag haft ögonen på ett tag. 23/8 var vi uppe i Gävle trakten  och parade. Träffade även Yumas pappa , vilka stiliga killar !  Runt 20 /10 kommer valparna och leverans lagom till jul. Kan inte tänka mej bättre julklapp. Nu är det bara att hålla tummarna, och längta och vänta .....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

annelie leifstedt | Svar 01.09.2012 05.37

Uppdatering om blivande pappan !

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 20:58

Då får vi hoppas att det blir en tik till oss i "julklapp"

...
17.10 | 12:09

Det var härligt att träffa er! Den hund som får bo hos er får ett lyckligt hem 🙂

...
16.10 | 18:40

Hej,
Tack för att du tog emot mig och min man igår. Trevliga hundar du visade upp. Nu väntar jag bara på att det ska bli valpar framöver.

MVH
Carina o Lennart

...
04.03 | 16:55

Hej!
Vilka glada och go'a hundar du har!! Det gav mersmak

...
Du gillar den här sidan