Schanti i parad

Valp planer för Schanti !

Nu är det dags att planera för nya valpar.Det är ett roligt arbeta att leta hane och försöka få till en så bra kombination som möjligt och nu har jag hittat den blivande pappan, får hoppas att tycke uppstår. Schanti är en glad positiv hund som älskar att umgås med alla. Hon är fri röntgad ,Dna testad och ögonlyst ua . Utställningsmeriter med bra kritiker har hon . Den 7/3 blev hon parad med Aurinkokeijun Voodoo Chili ( uttala det ni ) så runt 7/5 hoppas vi det anländer några valpar. Denna killen kallas Jimmi , han är också röntgad ,Dna testad ,ögonlyst med ua. Jimmie är en snygg svart vit kille med mkt charm och en härlig livsglädje.Gå gärna in på kennel Workingdoesen och läs och titta på honom ,och hans avkommor . Nu håller jag tummarna .Den 7/3-14 gjorde vi ultraljud och YIIIPIE där finns valpar.                          Hjärta                                                                                                                                                

 5 maj föddes tre vackra väldigt svarta valpar .Först ut var den enda flickan .Hon kom ut med två vita bakfötter och en svanstipp först ! Annars är hon svart med vit krage ,vit svans och ben.Hon vägde 359g. Därefter kom en kille kolsvart med vita fötter,svanstipp och mage. Vikt imponerande 425 g. Sedan kom pojke två lik store bror i färgsättningen och en vikt på 421g.  Sen var det slut ! Schanti är en fantastisk mamma som helst inte lämnar valp lådan. Valparna blir slickade o putsade uppifrån och ner hela tiden. Eftersom de är så få som fightas om maten så blir de så tjocka och goa   .Bilder finns under sidan vaipar 2014.2/7 flyttade Whiggly nästgårds i Härryda,Whatsupp hamnade nära Marstrand. Goa familjer som jag önskar all lycka med sina nya familje medlemmar. Lilla Wannabee får stanna och får egen sida. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 20:58

Då får vi hoppas att det blir en tik till oss i "julklapp"

...
17.10 | 12:09

Det var härligt att träffa er! Den hund som får bo hos er får ett lyckligt hem 🙂

...
16.10 | 18:40

Hej,
Tack för att du tog emot mig och min man igår. Trevliga hundar du visade upp. Nu väntar jag bara på att det ska bli valpar framöver.

MVH
Carina o Lennart

...
04.03 | 16:55

Hej!
Vilka glada och go'a hundar du har!! Det gav mersmak

...
Du gillar den här sidan